email

kontakt@ragnarokstudios.no

Telefon

46957485

Finn oss

Grini næringspark 3, 1361 Østerås

instagram

facebook

Vi er Ragnarok Studios, en mediebedrift med fokus på kommunikasjon og produksjon. Teamet består av seks personer, som alle har vært med siden oppstarten i 2015. Uansett om du trenger hjelp til å lage reklamefilm, eventfilm, promofilm, musikkvideo, dekning av konferanse eller til å ta bilder - vi hjelper deg! Det vi tilbyr er kreative og nytenkende løsninger, i samspill med høy produksjonsverdi, til en lavere kostnad.

Les mer om hvorfor du skal velge akkurat oss til ditt prosjekt HER

Møt teamet

Eskil

Eskil har mye kompetanse ved alle deler av filmproduksjon, og har jobbet med dette fra tidlig alder. Med han bak kamera eller på regi, blir visjonen din realisert – bare enda bedre.

Regi, kamera, klipp

Jakob

Jakob er vår fremste fotograf, og kan ta alt i fra vakre naturbilder til rene eventbilder, og er dermed fotografen for ditt prosjekt.

Fotograf, lyddesigner

Fredrick

Fredrick er daglig leder i Ragnarok Studios, og  med han på laget er man garantert både god organisering og gode idéer til ethvert prosjekt.

Regi, produsent, klipp

Aksel

Aksel er en av de første du som kunde vil være i kontakt med. Han jobber som prosjektleder og produsent, og har mye erfaring med filmproduksjon, som er hans store lidenskap.

Produsent, kamera

Tinius

I tillegg til å være grafisk designer, er Tinius en av våre viktigste produsenter. Han sørger for at prosjektene blir realisert, og jobber tett på alt av kreativ arbeid og etterarbeid.

Grafisk designer, produsent, klipp

Martin

Martin utgjør den andre delen av vårt grafiske designteam. Han står for bedriftens visuelle uttrykk, og har hovedansvar for studioets kommunikasjon utad.

Grafisk designer, produsent

Våre oppdragsgivere